V podjetju M PROJEKT, MONZTAŽA POHIŠTVA, MATEJ KRIŽAJ s.p. se ukvarjamo predvsem z montažo najrazličnejšega pohištva, izvajanjem storitev računovodskega servisa in servisiranjem športne opreme. Tem trem dejavnostim dodajamo še izvajanje storitve oddajanja apartmajev v kratkotrajni najem. V letošnjem in naslednjem letu bomo investirali veliko sredstev v izgradnjo apartmajske hiše na lokaciji Bohinjska Bistrica. Odločitev za statusno preoblikovanje podjetja iz današnje oblike s.p. v bodočo obliko d.o.o. izhaja iz hitre rasti podjetja in želje po dvigu
konkurenčnosti podjetja na domačem in tujem tržišču – na tujem tržišču pri poslovnih partnerjih je današnja oblika podjetja odbijajoči znak za pridobitev naročila. S tem namenom smo pridobili sredstva za izvedbo statusnega preoblikovanja družbe s strani SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA:

VAV-11 – Vavčer za statusno preoblikovanje družb

V okviru aktivnosti povezanih z izvedbo aktivnosti statusnega preoblikovanja podjetja M PROJEKT, MONZTAŽA POHIŠTVA, MATEJ KRIŽAJ s.p. planiramo izvedbo preoblikovanja sedanje oblike podjetja v družbo z omejeno odgovornostjo. Preoblikovanje bo za nas izvajalo podjetje Infinia d.o.o.
Termin izvajanja projekta: 01.08.2019 do 31.12.2019.

Za projekt bomo pridobili subvencionirana sredstva – odobrena sredstva s strani SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA v višini 2.700 €.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

 

www.eu-skladi.si